ΥΙΟΘΕΣΙΑ

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, παίρνει υπό την προστασία του, όσα ζώα είναι Εγκαταλειμμένα και συνήθως ταλαιπωρημένα και με προβλήματα υγείας.

Όταν τα ζώα αυτά, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και φροντίδα, έχουν αναρρώσει πλήρως, ο Σύλλογος τα προσφέρει προς υιοθεσία. Μερικά από αυτά μπορεί να έχουν κάποιο μόνιμο πρόβλημα και να χρειάζονται λίγο περισσότερη φροντίδα και πολλή αγάπη, που θα βοηθήσει να ζήσουν ήρεμα και ευτυχισμένα.

Εάν λοιπόν, έχετε την δυνατότητα, τον χώρο και την αγάπη αλλά και τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσετε ένα από αυτά, θα χαρούμε πολύ να σας το προσφέρουμε με τον όρο πως το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα ανήκει πάντα στον ΕΣΠΙ ο οποίος θα μεριμνά για την παρακολούθηση της πορείας του συγκεκριμένου ζώου.

Συμπληρώστε παρακαλούμε την Φόρμα Υιοθεσίας*, η οποία θα μας δώσει την δυνατότητα, σε συνεργασία μαζί σας, να εξασφαλίσουμε την καλή ζωή του ζώου που θα διαλέξετε.

*Παρακαλώ σημειώστε πως στην περίπτωση που υιοθετήσετε ένα από τα ζωάκια μας γίνεστε αυτομάτως μέλοι του ΕΣΠΙ όπου θα χρειαστεί να καταβάλετε το ποσό της εγγραφής των €20 και της ετήσιας συδρομής των €50 κατά τη συνολική διάρκεια της υιοθεσίας.

Δείτε τα ακόλουθα ιπποειδή μας που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία. Πάτηστε στην φωτογραφία τους για περισσότερες πληροφορίες.

Για να κατεβάσετε τη Φόρμα Υιοθεσίας πατήστε εδώ.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]