Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΣΠΙ

Επιτέλους  πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση στις νέες μας εγκαταστάσεις! Η κοπή της χριστουγεννιάτικης μας πίτας και η λαχειοφόρος αγορά ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή για εθελοντές και φίλους του ΕΣΠΙ και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία!

Οι τόσοι πολλοί νέοι αλλά και παλιοί υπέροχοι φίλοι του ΕΣΠΙ ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί μας τα «ανεπίσημα» εγκαίνια αλλά και την κοπή της πίτας μας.

Το τζάκι, παρόλο τον εξαιρετικό καιρό, ήταν αναμμένο, η μυρωδιά του καφέ  και του ζεστού κρασιού πλημμύριζε τον χώρο καθώς εμείς προετοιμαζόμασταν για την εκδήλωση μας. Μια αναπάντεχη δόση άνοιξης, όχι μόνο επέτρεψε αλλά έσπρωξε τους φίλους του ΕΣΠΙ να ανακαλύψουν τους νέους στάβλους, τα εξωτερικά πάντοκ  αλλά και να ξανασυναντήσουν τα ιπποειδή μας  που χαίρονταν τον όμορφο καιρό.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν αφιερωμένη στα 7 μας άλογα στα 2 μουλαράκια μας και προς τον σύλλογο μας. Δηλαδή κόπηκαν 10  κομμάτια και το κάθε ένα ήταν συμβολικά αφιερωμένο σε κάθε ζώο συν ένα του σπιτιού μας!  Το φλουρί έτυχε στον μουλαράκο Όλιβερ όπου του ευχόμαστε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, καρότα και ηλιόλουστες ημέρες!

Η νικήτρια της λαχειοφόρου αγοράς με έπαθλο τον υπέροχο πίνακα, που φιλοτέχνησε και δώρισε στον ΕΣΠΙ η εθελόντρια Λένα Μπλόνσκι, ήταν η Κατρίν Stroobants. Συγχαρητήρια Κατρίν !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγόρασαν λαχνούς, η προσφορά και ο ενθουσιασμός όλων σας ήταν συγκινητικός. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την λαχειοφόρο αγορά θα διοχετευθούν στις ανάγκες του Όλιβερ, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί <3 !

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Η αγάπη που μας δείχνετε μας γεμίζει κουράγιο και ελπίδα για την οργάνωση και άλλων εκδηλώσεων και δράσεων στο εγγύς μέλλον.

Ένα αληθινά μεγάλο «ευχαριστούμε» και ένα υπέροχο νέο ξεκίνημα για τον ΕΣΠΙ !

[URIS id=486]