ΜΕΛΙΝΑ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καταφέρνουν να κάνουν την διαφορά και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θαύματα γίνονται. Υπάρχουν φορές που η πραγματικότητα ξεπερνάει τα πιο τρελά μας όνειρα και μας γεμίζει κουράγιο και ευγνωμοσύνη, όπως η ιστορία της ταλαιπωρημένης Μελίνας, μιας νεαρής πανέμορφης φοράδας που μόλις στα 14 της χρόνια πρόλαβε να ζήσει την κακή πλευρά της συμβίωσης με τους ανθρώπους. Δεν έζησε ποτέ της τρυφερότητα, σεβασμό ή ένα ήρεμο περιβάλλον, ούτε στην αρχή της καριέρας της στον ιππόδρομο, ούτε την μεταφορά της στην Πάρο και τις επανειλημμένες εγκυμοσύνες, ούτε την πείνα, την δίψα και τις κακουχίες στις οποίες ο τελευταίος ιδιοκτήτης της, την είχε εκτεθειμένη. Αλλά εκείνη περίμενε μια καλύτερη ζωή, μια ζωή που αξίζει να την ζεις.

Η ιστορία διάσωσης, της οποίας πρωταγωνίστρια ήταν η Μελίνα, που εν αντιθέσει με την θρυλική συνονόματη της δεν υποκρίθηκε ποτέ κανέναν ρόλο, στέφθηκε με επιτυχία παρ όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν. Με τεράστια και σιδερένια θέληση, αυτοθυσία, επένδυση χρόνου και χρημάτων η Κυρία που την έσωσε από την παλιά της ζωή, την παρέδωσε σε μας για να μπορέσει να έχει μια ευκαιρία σε ένα καλό μέλλον. Αυτό, θα αρχίσει, όταν βρεθεί η οικογένεια που θα αγκαλιάσει εκείνη και τις ανάγκες της και θα την κάνει να νιώσει ασφαλής ξανά. Βοηθώντας τον ΕΣΠΙ, βοηθάτε στην διάσωση και επανένταξη κακοποιημένων αλόγων όπως η Μελίνα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ενημέρωση : Η Μελίνα βρήκε ελπίζουμε τη παντοτινή της οικογένεια έδω κόντά μας στο Κορωπί και ευχόμαστε να έχουν πολλές χαρούμενες στιγμές μαζί για πολλά χρόνια.

00:00
--
/
--