ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ 2017

Αγαπητοί μας φίλοι νιώθουμε την μεγάλη ανάγκη να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την τεράστια ανταπόκριση που δείξατε στον σύλλογο μας με αφορμή το Πασχαλινό μας Παζάρι!

Χωρίς αμφιβολία η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια μέρα αξέχαστη για όλους μας! Ευχόμαστε να περάσατε και εσείς το ίδιο όμορφα όπως εμείς, και όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε σας περιμένουμε πάντα τις Κυριακές 11.00 – 14.00.
Η χαρά και η συγκινησή μας είναι τεράστια για την προσέλευση σας στην γιορτή μας, στο σπιτι μας! Ευχόμαστε αυτή η μεγάλη αγάπη και υποστήριξη που μας δείξατε να είναι μια νέα αρχή για το σύλλογο και για τα ζώα μας! Μας εμψυχώσατε και μας ανανεώσατε δίνοντας μας δύναμη, αισιοδοξία και κουράγιο που την έχουμε τόσο ανάγκη για να συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτά τα πανέμορφα ζωντανά στη χώρα μας. 
Φυσικά, αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την συμμετοχή τόσων ανθρώπων και έτσι ωφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές, τους εκθέτες και καλλιτέχνες και όσοι πρόσφεραν τόσα υπέροχα δώρα!
Απολαύστε λοιπόν λίγα στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρέα με την μουσική των Southern Lights οι οποίοι μας διασκέδασαν τόσο όμορφα!
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ 2017 YouTube play

Ευχαριστούμε από καρδιάς ΟΛΟΥΣ όσους τόσο γενναιόδωρα προσέφεραν για την επιτυχία της λαχειοφόρου μας, ήταν πολλά και ποικίλα τα δώρα!
Η κλήρωση έγινε αργά το βράδυ παρουσία όσων τυχερών παρέμειναν μαζί μας μέχρι αργά.
Οι κερδισμένοι λοιπόν είναι οι ακόλουθοι, όπως μπορείτε να δείτε στους πίνακες.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα και σας περιμένουμε το συντομότερο κοντά μας να απολαύσετε το ανοιξιάτικο τοπίο στους σταύλους μας να κάνουμε παρέα, τετράποδοι και δίποδοι!