10 Χρόνια ΕΣΠΙ! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Το πάθος και η αγάπη μας για αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα, μας δίνει κουράγιο στο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που εμφανίζονται συνεχώς μπροστά μας. Χωρίς την δική σας συμπαράσταση και έμπρακτη υποστήριξη δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
Γεμάτοι με όρεξη και ελπίδα για ένα ομορφότερο μέλλον μετακομίσαμε σε καινούριες, μεγαλύτερες, και πιο σύχρονες εγκαταστάσεις. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να σώζουμε και να μπορούμε να περιθάλπτουμε περισσότερα ζώα.
Στις 25 Ιουνίου γιορτάζουμε το νέο μας σπίτι καθώς και τα δέκα χρόνια ζωής μας και ζητάμε να είστε δίπλα μας να περάσουμε τέλεια εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές. 10 ολόκληρα χρόνια είναι πολλά και πρέπει να εορταστούν καταλλήλως γιατι παρ όλες τις πολλές μας αποτυχίες και απώλειες μετράμε και κάθε ευτυχισμένο τέλος, κάθε νέα αρχή και κάθε περήφανο πλάσμα που παλεύει για γίνει καλύτερα. Και εμείς θέλουμε να γίνουμε περισσότεροι και πιο δυνατοί, να αποκτήσουμε πιο δυνατή φωνή για να αλλάξουμε τον κόσμο για αυτά. Να τον κάνουμε ομορφότερο και πιο δίκαιο!
Θα βρισκόμαστε όλοι μαζί σε ένα χώρο, περιτριγυρισμένοι απο τα άλογά μας και θα μας ενώνει η αγάπη μας για τα υπερήφανα τετράποδα (και τριποδα ♥ ). Με μια γιορτή που θα κρατήσει όλη μέρα θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας.
ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ – βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε !

Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook

Λαχειοφόρος Αγορά