ΑΝΑΔΟΧΗ

Sponsor horses at ESPI

Γίνετε ανάδοχος σ’ ένα άλογο. Σώστε μια ζωή και ενταχθείτε σε μια ξεχωριστή κοινότητα

Η αναδοχή ενός αλόγου, ενός γαϊδάρου, ενός πόνυ, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέσο βοήθειας προς τα ζώα. Είναι μια εμπειρία που σας ανταμείβει με τον πιο μοναδικό τρόπο. Οι ανάδοχοι αποτελούν τον πυρήνα του προγράμματός μας και η γενναιόδωρη δωρεά σας μας βοηθά να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τα διασωθέντα ζώα μας.

Γιατί να κάνετε αναδοχή σε ένα άλογο;

Ας το παραδεχτούμε. Ορισμένα από τα άλογά μας δεν θα υιοθετηθούν ποτέ. Είτε είναι ηλικιωμένα, είτε πολύ κακοποιημένα, είτε απλά δεν είναι αυτό που ψάχνουν οι άνθρωποι.
Αλλά με το να γίνετε ανάδοχος, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα άλογα και να κατευθύνετε τη δωρεά σας για τη φροντίδα και τη σίτισή τους.
Ακόμη και αν δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο άλογο, μπορείτε να ξέρετε ότι τα χρήματα που προσφέρετε πηγαίνουν για τη φροντίδα όλων τους!

Επιπλέον, η αναδοχή ενός αλόγου θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική ιδέα δώρου για τα γενέθλια, τις γιορτές και άλλες ειδικές περιστάσεις. Είναι επίσης ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για σχολεία, ομάδες και οργανώσεις παιδιών.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας ίππο και γίνετε μέρος αυτής της ανταποδοτικής εμπειρίας, γίνετε μέλος της οικογένειας του ΕΣΠΙ.

Πώς γίνεται

Με 70 ευρώ τον χρόνο (μόνο με 6 ευρώ τον μήνα) μπορείτε να γίνετε ανάδοχος του ζώου που θέλετε να βοηθήσετε.

Απλά, διαλέξτε από την λίστα το ζώο που προτιμάτε και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα Αναδοχής πατήστε εδώ.

Με την εγγραφή σας λαμβάνετε:

  • Το προσωπικό σας Πιστοποιητικό αναδοχής
  • Φωτογραφία και ιστοριούλα του επιλεγμένου σας αλόγου

* Η αναδοχή ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας.
** Σε περίπτωση που το ζώο στο οποίο έχετε γίνει ανάδοχος δοθεί για υιοθεσία ή φύγει από την ζωή η οικονομική σας προσφορά συνεχίζει να ενισχύει τα υπόλοιπα ζώα που φιλοξενούμε.
*** Παρακαλούμε επιτρέψτε 14 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία και την παράδοση του φακέλου αναδοχής