ΑΝΑΔΟΧΗ

facilities_011

Δεμένα. Αφημένα στην άκρη του δρόμου χωρίς τροφή και νερό,
χωρίς προστασία από τον ήλιο και την βροχή.
Πόσες φορές έχεις σκεφτεί “Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι
Τώρα μπορείς
Γίνε ανάδοχος σε ένα άλογο. Βοήθησε μας να ταΐσουμε και να περιποιηθούμε αυτά τα ζώα που ήταν τυχερά και περιήλθαν στις φροντίδες του ΕΣΠΙ. Ο ΕΣΠΙ δεν γυρνάει ποτέ την πλάτη σε ένα ζώο που υποφέρει.

Παίξε σημαντικό ρόλο στην δουλειά μας.

Όταν τα έξοδα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων, την καθημερινή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που χρειάζονται τα περισσότερα ιπποειδή που αναλαμβάνουμε, φαγητό, ροκανίδι κ.λ.π για το κάθε ζώο μας στοιχίζουν τριακόσια ευρώ (350) τον μήνα ανά άλογο, εμείς ζητούμε το συμβολικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ τον χρόνο!

Πώς γίνεται

Με 70 ευρώ τον χρόνο (μόνο με 6 ευρώ τον μήνα) μπορείς να γίνεις ανάδοχος του ζώου που θέλεις να βοηθήσεις.

Απλά, διάλεξε από την λίστα το ζώο που προτιμάς, συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής και στείλε την σε μας.

Με την εγγραφή σου θα λάβεις:

Πιστοποιητικό αναδοχής Α4
Φωτογραφία του αλόγου
Η αναδοχή ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας. Όταν λήξει, μην ανησυχείς. Θα σου το υπενθυμίσουμε εμείς.

Σε περίπτωση που το ζώο στο οποίο έχεις γίνει ανάδοχος δοθεί για υιοθεσία ή φύγει από την ζωή η οικονομική σου προσφορά ενισχύει τα υπόλοιπα ζώα που φιλοξενούμε.

Η αναδοχή είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τους φίλους σου. Είναι διαφορετικό και ιδιαίτερα όμορφο για τα παιδιά. Αλλά το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου, τονώνοντας σου το αίσθημα της προσφοράς, σε ένα ζώο που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα Αναδοχής πατήστε εδώ.

Διαλέξτε από τα ιπποειδή μας πιο κάτω. Κάνοντας κλικ στην φωτογραφία τους μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το καθένα.

*Παρακαλώ σημειώστε ότι η αναδοχή ενός ζώου δεν σας καθιστά μέλος του ΕΣΠΙ. Εάν επιθυμείτε να γραφτείτε ως μέλος του ΕΣΠΙ παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ευχαριστούμε!