ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Τον Ιούνιο του 2008, γίναμε πραγματικότητα, στις πρώτες μας εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Το σπίτι μας αποτελείτο από κάποιους υπό κατάρρευση στάβλους και έναν περιορισμένο ανοιχτό χώρο στο διπλανό χωράφι. Με πάρα πολύ κόπο, χρήματα και θέληση, αναπλάσαμε τον υπάρχοντα χώρο, σε εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζώα αλλά και τις ανάγκες τους.
Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, ο σύλλογος μεγάλωσε και μαζί του μεγάλωσαν και οι ανάγκες του και, αποτέλεσμα αυτού, ήταν να βρεθούμε εθελοντές και ζώα σε αδιέξοδο. Η μόνη βιώσιμη λύση θα ήταν να βρούμε έναν νέο, μεγαλύτερο χώρο που θα μας επέτρεπε να πάρουμε υπό την προστασία μας περισσότερα ζώα που θα μας είχαν ανάγκη. Ωστόσο, η κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν επέτρεπε σε κανέναν μας να το κυνηγήσει ενεργά, παρά μόνο να το ονειρευτεί.

Όποιος όμως ελπίζει στο καλύτερο και ξέρει να περιμένει, κερδίζει πολλά. Έτσι αισθανθήκαμε όταν ανακαλύψαμε τους στάβλους Μερέντα, στο Μαρκόπουλο, δίπλα στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο. Μας γνωστοποιήθηκε ότι η εγκατάσταση είναι ελεύθερη προς ενοικίαση τον Ιανουάριο του 2016 και έτσι κινηθήκαμε γρήγορα και αποφασιστικά για να κάνουμε το συλλογικό μας όνειρο πραγματικότητα.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες μαζέψαμε τα υπάρχοντα και τα άλογα μας και μετακομίσαμε με την βοήθεια όλων των εθελοντών μας!
Φυσικά το μεγαλύτερο μας όνειρο θα ήταν να αποκτήσουμε το «δικό» μας σπίτι ούτως ώστε να μπορούσαμε να επενδύσουμε τα χρήματα του ενοικίου στα ζώα μας. Δυστυχώς αυτό δεν είναι ακόμα εφικτό για τον ΕΣΠΙ.

Οι νέες μας εγκαταστάσεις αποτελούνται από 20 στάβλους, 13 εξωτερικά πάντοκ και ένα πολύ μεγάλο μανέζ – Σε αντίθεση με τους 10 στάβλους και 2 εξωτερικά πάντοκ στην παλαιά μας διεύθυνση στο Κορωπί και όλα αυτά με το ίδιο ακριβώς ενοίκιο που πληρώναμε στις παλαιές μας εγκαταστάσεις.

Η νέα μας διεύθυνση είναι:
3ο χιλιόμετρο Μυρρινούντος, κοντά στο Ολυμπιακο ιπποδρόμιο Μαρκοπούλου.
Μέχρι να συνδεθούμε με τον έξω κόσμο μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου μπορείτε να μας καλείτε 6979090513!

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας όσο ποτέ! Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο μας σπίτι και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές για το κοινό, κάθε Κυριακή 11πμ -2 μμ. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να γνωρίσουν τα ζώα μας, να τα ταΐσουν και να τα φροντίσουν υπό την επίβλεψη εθελοντών του ΕΣΠΙ. Φυσικά μπορείτε να περιηγηθείτε στους νέους χώρους μας αλλά και να ακούσετε ιστορίες από τις πολλές και διάφορες διασώσεις μας.

Οι επισκέψεις σχολείων και γκρουπ θα γίνονται οποιαδήποτε μέρα θελήσετε κατόπιν συνεννόησης.

[URIS id=450][/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]