ΤΑΜΙ

Η Τάμι μεταφέρθηκε στον σύλλογο μας τον Φεβρουάριο του 2017 μαζί με την Σάντυ*. Οι δύο φοράδες εντοπίστηκαν από εθελοντή μας στα Σπάτα να υποφέρουν από σοβαρή κακοποίηση και παραμέληση. Η κατάσταση τους κρίθηκε κρίσιμη και κινηθήκαμε γρήγορα και άμεσα.

Η Τάμι βρίσκεται σήμερα στο σύλλογο μας όπου αναρρώνει, δυναμώνει και απολαμβάνει την ηρεμία και ησυχία μακριά από τις ταλαιπωρίες της περασμένης της ζωής μαζί με την παρέα των άλλων ιπποειδών μας. 

*Η Σάντυ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τα σημάδια που άφησε η εγκατάλειψη και η κακοποίηση ήταν πολύ έντονα για να τα αντέξει το ταλαιπωρημένο της σώμα. Έφυγε ήρεμα και αθόρυβα, και το λίγο φως που είχε απομείνει στα μάτια της έσβησε σαν ένα κερί που είχε φτάσει στο τέλος του. Οι εξωτερικές και εσωτερικές πληγές που έφερε λόγω της ανθρώπινης αδιαφορίας ήταν πολύ σοβαρές και εκτεταμένες για να το αντέξει το νεαρό της σώμα και παρ’ όλο που παλέψαμε μαζί της με όλες μας τις δυνάμεις, εκείνη είχε ήδη παραιτηθεί από την προσπάθεια..

Ενημέρωση : Η Ταμυ βρήκε ελπίζουμε τη παντοτινή της οικογένεια και τους ευχόμαστε να περάσουν πολλές χαρούμενες στιγμές μαζί.

Tammy YouTube play